Skip to content

Diskriminering av kvinnor Nr.1

Jag har länge tänkt att jag borde göra någon slags lista över diskriminering av kvinnor i världen. Varje vecka hör/läser jag saker angående diskriminering av kvinnor som gör mig förbannad och ledsen. Och rätt som det är, så är det någon som har mage att säga något i stil med ”Har det inte gått för långt med den där jämställdheten nu?”! Så jag tänkte att jag fasen-i-mig ska göra ett inlägg varje gång jag hör/läser något kvinnodiskriminerande!

Så jag börjar idag med följande:

sexuella_massövergrepp_dn_20160105
Rubrik och ingress från DN-artikel publicerad 2016-01-05. Klicka på bilden för att komma till artikeln.
disney_starwars_ingen_ray
Rubrik från DN-artikel publicerad 2016-01-05. Klicka på bilden för att komma till artikeln.

 

 ” I’m not ashamed to dress ”like a woman” because I don’t think it’s shameful to be a woman.” – Iggy Pop

  Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *