Skip to content

När livet kommer i mellan

2016 var ett turbulent år för mig, vilket märktes här på bloggen. Eller snarare inte alls – för jag uppdaterade ingenting. Jag var känslomässigt helt körd i botten och kunde nästan inte förmå mig att göra någonting. Jo det är klart, lite gjorde jag. Jag jobbade. Sedan gjorde jag en längre resa själv i somras, vilket var häftigt, skönt, utmanande och roligt. Den fick mig på rätt spår.

Från augusti och ända fram tills helt nyligen har jag arbetat mycket med mig själv. Tänkt mycket. Tänkt på hur jag faktiskt vill ha mitt liv. Vad jag vill göra. Jag är ännu inte helt säker på allt det där, men det känns som om jag numera går från klarhet till klarhet. Och det är väldigt skönt.

Tavlan som jag avslutade i höstas – och min första försäljning! Jag målade den på uppdrag till min vän och kollega Rickard. Om jag minns rätt är den 1160x800mm stor. Akryl på canvas. Västerbron kallar jag den.

Under hösten tvingade jag mig själv att börja måla igen. Det låter lite konstigt att säga tvinga, men så var det faktiskt. Ni vet, det är lite som när man inte har tränat på ett bra tag, men sedan tvingar sig till det – för att man vet att man mår bra av det. Jag har insett att jag mår bra av att få vara kreativ, att jag måste sätta av tid i mitt liv för att skapa. Och ju mer jag skapar, desto mer vill jag skapa – och desto bättre mår jag. Mitt nyårslöfte för 2017 var att jag ska vara snäll mot mig själv och göra saker jag mår bra av. Därför kommer jag att fortsätta att skapa – och visa upp det här på bloggen.

Jag hoppas att ni tycker att det ska bli intressant och att ni vill ta del av det. 🙂

Tavlan där den provhänger ovanför min soffa.
  Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *