Skip to content

Work in progress – teckning i färg

DSC_0114

För tillfället håller jag på med en teckning i färg – jag måste ju variera mig lite så att jag inte glömmer av hur man använder en penna! Kladdar på, ganska kravfritt, ritar mest som meditation.

DSC_0113

Den här dagen blev lite konstig för mig. Vaknade ganska tidigt, men låg kvar i sängen. Vi 13-tiden gick jag och Robban en lång promenad i solskenet, vilket var härligt – men jag blev helt slut! Låg sen på soffan och slumrade till och från i flera timmar. Sedan bestämde jag mig att det fick räcka och så gjorde vi fruktsallad och kollade på film. Robban har gått och lagts sig, men jag sitter fortfarande uppe för jag är inte trött. Så då blir det lite bloggande mitt i natten, haha!

DSC_0116

Här ovan ser ni mitt stökiga skrivbord. Jag tycker om att ha lite ljud i bakgrunden när jag målar och tecknar. Det behöver inte nödvändigtvis vara musik, utan oftast är det någon trevlig gammal film som står på i bakgrunden, typ Kill Bill. Annars, som idag så lyssnar jag på när makeupartisten Lisa Eldridge sminkar sig. Hon har så otroligt behaglig röst!

 

 

  Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *