Skip to content

Shaista

Shaista_ritbord

Nu är hon klar! Eller rättare sagt – hon blev klar i söndags, men jag har inte haft ork att ägna henne ett blogginlägg. Hon är 650×800 mm stor ock jag kallar henne Shaista. På bilden ovan står hon på mitt ritbord (som jag använder som staffli när jag målar), vilket tyvärr blir ett lite missvisande perspektiv. Jag ska fota henne hängandes till helgen, då jag vill kunna utnyttja förmiddagsljuset.

För första gången har jag faktiskt klockat mig själv när jag har målat. Jag tänkte att det kan vara intressant att hålla koll på hur mycket tid jag lägger ned på en målning. Och jag blev faktiskt lite förvånad när jag summerade alla timmar jag har lagt ner, det var lite drygt en halv arbetsvecka. Det känns som jag har lagt typ 100 timmar på den! Men det känns nog mest så på grund av att det var ett tag sedan jag faktiskt började måla den, haha. Jag hade säkert kunna lägga ner den dubbla tiden, jag snöar lätt in på detaljer. Men nu kände jag mig nöjd med henne i söndags.

Så vad tycker ni?

  Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *