Skip to content

Work in progress – pink

DSC_0067

Denna kväll ägnar jag bland annat åt min målning. Börjar känna mig ganska klar med den. Jag har en hatkärlek till detaljer. Jag älskar när jag får till dem extra bra – men jag har inget tålamod. Alls. Dock sitter jag sällan längre en 1 timme åt gången med målningen, och då kan jag fokusera stenhårt på en sak i 1 timme. Sen blir jag helt enkelt less. Men nu börjar jag som sagt känna mig klar. Jag känner att det är viktigt att sluta i tid, jag inbillar mig annars att ja kommer att överarbeta målningen och förstöra mer än jag tillför. Det är en hårfin gräns…

DSC_0066

DSC_0069

  Like!

2 Comments

  1. Och jag hade helt missat att du börjat blogga igen! xD Va kul 🙂

    • SandraDahlborg SandraDahlborg

      Haha, inte lätt. Och jag har ju helt missat din kommentar! Är otroligt ringrostig, men ja det är kul! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *