Skip to content

DIY – Virkad matta av plastpåsar

DSC_0030
Evighetsarbetet. För ett litet tag sedan fick jag för mig att jag ska virka en stor matta av plastpåsar. Det är verkligen ett evighetsarbete, för jag har bestämt mig att den ska bli bred. Robban har frågat mig var jag ska ha den, det vet jag inte… Men det är ett senare problem! Dock går det åt många plastpåsar, nu tvingas jag hålla upp ett tag för nu har jag virkat upp alla här hemma!

DSC_0034 (2)
Släta först ut plastpåsen.

DSC_0036
Vik sedan påsen två gånger på bredden och klipp remsor av påsen som jag gör ovan.

DSC_0037
Trä därefter en bit genom den andra…

DSC_0039
… och dra åt! När du på detta visa har knytit ihop alla plastremsorna är det bara att börja virka!

DSC_0031

3 Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *