Skip to content

Ny blogg!

Under 2015 har min vilja att utveckla mig själv blivit starkare och starkare. Vem är jag? Vad vill jag? Tycker jag att det här är roligt? Vad tycker jag är roligt? När mår jag bäst?

Jag är en person med stor drivkraft och tydlig egen vilja. Det är jag. Dock känner jag att jag många gånger det här året har gått vilse och funderat över min funktion i den här världen. Energin har varit rekordlåg och jag har känt mig håglös.

Men jag har lagt märke till att när jag arbetar kreativt så återvänder genast energin. I år har jag även känt en stor dragning till penslar och färg (förut har jag mestadels tecknat). Sedan sommaren har jag målat tre stycken tavlor i akryl och jag håller på men en fjärde nu.

Mitt nyårslöfte för 2016 kommer vara att prioritera mitt skapande – i stort som smått. Jag kommer att fokusera mer på min egen utveckling och mitt eget välbefinnande. Därför kände jag att det var passande att starta en ny blogg, en nystart där jag känner att jag kan vara mig själv och uttrycka mig som jag vill – därav sandradahlborg.se. Hoppas att ni vill göra mig sällskap! God jul!

Kladda mera!
  Like!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *